Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün yılsonu değerlendirme toplantısı, Gençlik Merkezi toplantı salonunda yapıldı.

Toplantıya; Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Mustafa ÜNLÜER, Şube Müdürleri Ünal KİTAPÇI, Hazret GENCER, Meral KÜÇÜK, Can AY, Eser SAAT ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüzde çalışan tüm personelin katılımıyla gerçekleştirildi.

Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa ÜNLÜER, 2013 yılı çalışmalarını değerlendirerek 2014 yılı hedeflerini açıkladı. "Bahsettiğimiz "Güçlü Yarınlar" hedefi doğrultusunda yapılacak çalışmaların daha faydalı olabilmesi için personel arasında ki sevgi ve saygı  ile hoşgörü çerçevesinde özverili bir anlayış içinde olmalarını istiyoruz. Bu şekilde güçlü bir kurum olunacaktır ve buna bağlı olarak ta yapılan çalışmalarda Nevşehir adına büyük başarılar elde edilecektir." dedi.

İl Müdürü Mustafa ÜNLÜER konuşmasını 2014 yılının Ülkemize, ilimize ve kurumumuza hayırlı olmasını dileyerek tüm personele çalışmalarında başarılar diledi.