FİB Haber/ Özel- Nevşehir Hasan Emmi Türbesi Kavşağı’nda ışık ihlali sonucu meydana gelen trafik kazası ucuz atlatıldı. Kazada her iki aracın şoförleri yaralandı.

Edinilen bilgilere göre ,Kırmızı ışık ihlali sonucu meydana gelen trafik kazasında , her iki aracın sürücleri Harun Ceylan (53) ve Aysu Öztürk (43) yaralandı.

Bu sabah Saat 07.30 sıralarında, Nevşehir istikametine seyir halinde olan bir otomobil, Hasan emmi türbesi köprülü Kavşağı’nda ışık ihlali sonucu karşıdan gelen araca çarptı. 

Kaza sonrası her iki araçta da maddi hasar meydana gelirken, kazada yaralanan araç sürücüleri Harun Ceylan (53) ve Aysu Öztürk (43) 112 sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Nevşehir Devlet Hastanesi Acil servisine kaldırıldı. Yaralıların genel durumlarının iyi olduğu belirtildi.


Trafik kazası nedeniyle Nevşehir-Ürgüp-Avanos gidiş Karayolu kısa süre trafiğe kapalı kalırken araçların yoldan çekilmesi ve Nevşehir Belediye ekiplerinin yolu temizlemesinin ardından trafik akışı da normal seyrine döndü.

Polis kazayla ilgili tahkikat başlattı...