Nevşehir İl Defterdarlığı başta olmak üzere Vergi Dairesi yöneticilerinin de hazır bulunduğu ziyarette Nevşehir  İl Defterdarı Hatice İşcen Ercoşman, Ünver’e çiçek takdiminde bulundu ve teşekkür plaketi takdim etti.

Vergi  bilincinin toplumun tüm kesimlerince algılanması ve vergi ödemelerinin eksiksiz bir şekilde yerine getirilmesini daha yaygın hale getirilmesini  amaçlayan Vergi Haftası’nın bu yıl 26. kez gerçekleştirildiğini ifade eden  İl Defterdarı Hatice İşcen  Ercoşman, verginin toplumsal kalkınma başta olmak üzere her alanda sağlanacak büyümedeki rolünün tüm kesimlere benimsetilmesi için azami gayret gösterdiklerini ifade etti. Ercoşman, vergi konusunda özellikle son yıllarda önemli bir bilincin oluştuğu Nevşehir’de küçük yaşlardan itibaren vergi bilincinin oluşturulması için okullarda hafta etkinlikleri kapsamında bir dizi etkinliklerin düzenlendiğini belirtti.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’de 26. Vergi Haftası kutlamaları çerçevesinde gerçekleşen ziyaretten büyük bir mutluluk duyduğunu söyledi. Ünver, verginin ülkenin ve üzerinde yaşayan insanların daha iyi şartlarda yaşamaları için vazgeçilmez bir değer olduğunun tüm toplum genelinde yaygın bir düşünce olarak  ele alınması gerektiğine inandığını belirtti.