AK Parti Nevşehir Miletvekili Ebubekir Gizligider Nisan 2016 tarihinden itibaren Nevşehir-İzmir uçak seferlerinin başlayacağı müjdesini verdi.

1 Nisan 2016 tarihi itibari ile Nevşehir Kapadokya Bölgesi ile İzmir birbirine bağlanıyor.


Pazartesi, Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri karşılıklı olarak başlayacak seferler için bilet satışları THY'nin sitesinde başlamış durumda.

Konu hakkında bir açıklama yapan AK Parti Nevşehir Miletvekili Ebubekir Gizligider "Önceki dönemde uçak seferleri İstanbul ve Antalya istikametine değişik sefer sayılarıyla hizmete girmişti. Yine milletvekili arkadaşlarımız ile birlikte yapmış olduğumuz girişimler sonrasında Nisan ayında Nevşehir-İzmir uçak seferlerimiz başlıyor.

2016 Nisan ayında başlayacak olan Nevşehir-İzmir uçak seferlerinin bilet satışları da başlamış olduğunu açıklamak isterim. Bizim için önemli olan Nevşehir’imizin ve Kapadokya bölgemizin marka değerini yükseltmek ve şehrimizi ülkemizde ve dünyada cazibe merkezi yapmaktır.

Bu uğurda merkezi hükümet olarak hem de Nevşehir milletvekilleri olarak Nevşehir adına vermiş olduğumuz sözleri bir bir yerine getiriyoruz. AK Parti milletin tek umududur. Bizler de bu bilinç içerisinde hizmet etmeye devam edeceğiz’’ diye konuştu.