Nevşehir’de Kasım ayı İl Genel Meclis toplantısı Meclis Başkanı Süleyman Özgün Başkanlığı’nda başladı.Kasım ayı İl Genel Meclis toplantısı İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün başkanlığında bugün başladı.

Kasım ayında oldukça yoğun çalışacak olan İl Genel Meclis toplantısından bütçe görüşmeleri yapılmasından dolayı 15 ila 20 gün arasında toplantıların devam edeceği öğrenildi.

Nevşehir İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün yaptığı açıklamada Kasım ayında bütçe görüşmelerinin yapılacağını bu yüzden oldukça yoğun bir gündemler olduğunu kaydetti. Özgün, Kasım ayından gelir bütçe görüşmelerimiz başlayacak. Bütçe komisyonumuz tarafından hazırlanan rapor doğrultusunda görüşmeleri yapacağız. Yaklaşık 15 ila 20 gün süre boyunca bu konuda çalışacağız. Bu kapsamda da İl Genel Meclisi olarak yoğun bir programımız var.  Ayrıca kapanan belediyelerin araçları ile ilgili görüşmelerimiz olacak. Kasım ayında bu ve benzeri görüşmeleri yapacağız’’ diye konuştu.

İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün bugüne kadar ki olan toplantılarda büyük bir uyum içinde çalıştıklarını kaydederken şunları kaydetti. 
‘’Mecliste çalışmalarımızda kararlar oy birliği içerisinde çıkıyor. Şuanda hiç muhalefet olmadı bütün almış olduğumuz kararlar oy birliği içerisinde alınıyor.  Uyum içerisinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. ‘’