Nevşehir'de yol ve su sıkıntısı bitmek bilmiyor! İşte FİB Haber Merkezi  Alo Nevşehir WhatsApp ihbar hattına "Sizden Gelen Şikayet ve İhbarlar"

Nevşehir'de  sıcak asfalt çalışmalarının devam ettiği yol güzergahları ile çeşmelerinden akmayan su sıkıntıları vatandaşların en büyük sorunu oldu. İşte Nevşehir'in sesi ve sitesi FİB Haber Merkezi Alo Nevşehir WhatsApp ihbar hattına "Sizden Gelen Şikayet ve İhbarlar"​ 

Nevşehir'de yol ve su sıkıntısı bitmek bilmiyor! ​


Su sıkıntısı yaşanan ve vatandaşların şikayette bulundukları yerler;
Nevşehir merkez Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Yeni Toki , Esentepe Mahallesi Nevkur ile Mazı köyü ve Avanos ilçesinde su kesintileri vatandaşları mağdur ediyor.

Yeni TOKİ'de Sular 3 Gündür Yok!
İhbarda bulununan bir vatandaşımız Nevşehir yeni TOKİ'de 3 gündür suların kesik olduğunu bu manada büyük sıkıntı yaşadıklarını dile getirdi. Vatandaşlarımız Belediye'den acil çözüm bekliyor.

Esentepe mahallesi Nevkur'un Sorunu ''SU''
- İyi gunler. Nevkur Esentepe mahallesinde yaklasik 10 yildir surekli ve 9 gundur araliksiz sular kesik suan sular gene kesik. Belediyemiz 10 yıldır Esentepe mahallesinde yaşanan su sorunu için hiçbir somut adım atmıyor. Belediye halkla ilişkiler arandığı zaman iş geciştirici cevaplar veriliyor, su işleri arandığı zaman ariza şurda denilirken 1 saat sonra ariza farkli yerde deniyor. Bu sadece benim ve hanemin sorunu değil bütün mahallenin sorunu. Bizim sesimizi siz duyurabilirsiniz haber yapmanızı halkın tepkisini basın yoluyla gerekli mecralara duyurulmasını istiyoruz.

- Esentepe mahallesinde gene su yok belediyenin çağrı merkezini arıyoruz depolardaki su seviyesi düştü veya arıza var diyerek adeta insanları kandırıyorlar bu kadar da olmaz hafta 3 4 kere su kesintisi yaşıyoruz mahalleli olarak bunu haber olarak yaparsanız çok sevinirim böyle saçma bir durum diğer illerdede oluyormu merak konusu gerçekten...

-İyi akşamlar esentepe mah. Hergün su kesintisinin nedeni hakkında bir haber yapmanızı istiyorum.


Yol sıkıntısı;

Özellikle Sıcak asfalt çalışmaları devam eden Ürgüp Yolu Esentepe mahallesi, Uçhisar kavşağı, Avanos yolu 2000 Evler mahallesi ile Nevşehir merkez halk eğitim merkezi karşısı kavşakta bir sebeple açılmış ve yaklaşık bir aydır kapatılmamış çukur sürücüler ve yayalar için büyük tehlike arz ediyor.


Nevşehir F.Sultan Mehmet Mahallesi Dertli...

İşte Burası Nevşehir merkez Fatih Sultan Mehmet mahallesi ( Afat Evler) kablo döşediler sonrası ise görüldüğü üzere berbat....Biran önce kaldırım ve yolların düzeltilmesini bekliyoruz.

Sarıhıdır Köy Yolunda Yama Yapılması İsteniyor!
Merhabalar burası Sarılıdır Avanos'a giden köy yolu .1 yıldır yol bu şekilde resmen köstebek delmiş gibi biraz dikkatsiz olsanız kaza kaçınılmaz. Yetkililerden burası için sadece yama yapılmasını istiyoruz. Sarıhıdır Avanos yolu hep bu şekilde...


Çöp Kovası Takılmasını Bekliyoruz!
Buranin cöp kovasını geçtiğimiz günlerde meydana gelen bir kazada bayan sürücü kırdı. O günden bu güne belediye daha buraya cöp kovası getirmedi.

Turizm beldesine hiç yakışmıyor...!
Nevşehir merkez ilçeye bağlı turistik belde Göreme'de hemde yerli yabancı turistlerin en çok gittiği uğrak mekanı açık hava müzesi yol üzerinde çöpler kötü bir imaj oluşturuyor. Gerek yerli vatandaşlarımızı gerekse Göreme Belediyesini temizlik için göreve davet ediyoruz. 

Nevşehir'de sokak köpekleri her yerde korkutuyor...

Kışın neyse anladıkta yaz aylarında da ortalıkta hemen her mahallelerde gruplar halinde dolaşan sokak köpekleri vatandaşları korkutuyor. Köpeklerden eve giremiyoruz artik...


Bir sitemde vatandaşlara...

Senelik 30 TL Ihlamur Almayalım Diye Ağaçlara Verilen Ziyana Bakın!!!



Gönderin Yayınlayalım! Haberlerinizi Bekliyoruz...
Nevşehir’e Gündemin Adresi www.fibhaber.com Nevşehir'de gördüğünüz olayların haber yapılmasını istiyorsanız haberin fotoğrafı çekin bize 0 552 212 0 444 whattsapp numarasından atın yayınlayalım.