Nevşehir İl Özel İdaresi tarafından il geneli köylerde Yol Yapım Çalışmalarına Tüm Hızıyla Devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Nevşehir'in Ürgüp İlçesine bağlı Mazı Köyü ile Derinkuyu ilçesine bağlı Tilköy Köyü arasındaki 5.5 km uzunluğunda olan yolun yapım çalışmasında sona gelindi.

 Yazıhüyük'te  Yol yapım çalışmalarını yerinde denetleyen Nevşehir İl Özel İdare Genel Sekreteri Savaş Benli, "Ürgüp Mazı, Derinkuyu Tilköy...  5.5 KM. Bitmek üzere... Çok şükür." dedi. Benli, İl özel İdare ekiplerimizin çalışmalarını yerinde inceledik.İnşallah, kısa sürede çalışmalarımızı tamamlayacağız” dedi.

Nevşehir İl Özel İdaresi tarafından, İl genelinde bir taraftan yol yapım çalışmaları sürerken diğer yandada Her yıl bakım-onarım ve yama çalışması ile standardı korunmaya çalışılan yolda trafiğin daha güvenli hale getirilmesi amaçlanarak iyileştirme, genişletme ve yenileme çalışmaları kapsamında alt temel tabakası ve zemin toprak işlerine başlanarak sezon içerisinde tamamen bitirilmesi ve hizmete açılması planlanmaktadır.