KÜLTÜR VE SANAT  MERKEZİNDE 685 ETKİNLİK DÜZENLENDİ  

 

Nevşehir Belediyesi tarafından 2006 yılında  dönemin Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan’ın verdiği konferans ile hizmete kazandırılan Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde, bugüne kadar 685 organizasyon yapıldı. 

 

Nevşehir’de hizmete girdiği günden beri kültür ve sanat hayatının nabzının attığı bir merkeze dönüşen Nevşehir Belediyesi Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi,  2006 yılından beri gerçekleştirilen kültür ve sanat hayatının daha etkin ve verimli bir şekilde gerçekleşmesi yönünde de önemli bir misyon üstlendi.

 

Başta tiyatro olmak üzere panel, toplantı, sempozyumun yanı sıra çeşitli kamu kurum ve kuruluşun çeşitli  etkinliklerine de ev sahipliği yapan Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde ayrıca Türk Halk ve Türk Sanat Müziği koro çalışmalarının yanı sıra, Bağlama, Gitar, Kanun, Ney ve Keman gibi müzik aletlerinin kullanımına yönelik olarak 2006 yılından beri  çeşitli eğitim çalışmalarına da imza atıldı.

 

685 etkinliğin gerçekleştirildiği Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi,bundan sonraki süreçte de şehir hayatının vazgeçilmezi olan kültür ve sanat alanında etkinliklerin organize edildiği bir üs görevini sürdürecek.