Üniversitemiz Meslek Yüksekokulu Grafik Tasarım Bölümü tarafından Sosyal Tesis Binasında gerçekleştirilen ’11. Geleneksel Grafik Tasarım Sergisi’nin açılışına; Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ersan Kabalcı, Grafik Bölümü Öğretim Görevlileri Pınar Güngür, üniversitemiz akademik ve idari personeli ile öğrenciler katıldı.

 

Serginin açılışında konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç, “Değerli hocalarımızın ve öğrencilerimizin hazırladıkları, birbirinden güzel çalışmaların yer aldığı sergimizin bu sene 11’incisini gerçekleştiriyoruz. İnşallah buradan elde edeceğiniz eğitim ve tecrübelerle hayata atıldığınızda çok güzel yerlere gelirsiniz ve bizler de sizlerle gurur duyarız. Bu serginin gerçekleşmesinde emeği olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.  

 

Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç, Grafik Tasarım Bölümü öğretim görevlileri ile öğrencilerinin; İllüstrasyon, fotoğraf, röprodüksiyon, billboard, kurumsal kimlik, afiş, gazete tasarım, endüstriyel grafik  çalışmalarının yer aldığı sergiyi gezerek bilgi aldı.

 

Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Emin Erdem Kaya ve Öğretim Görevlisi Emre Üstün’ün icra ettiği müzik dinletisiyle sergiyi gezenler hoşça vakit geçirdi.

 

Program sonunda serginin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür belgeleri verildi.

 

11. Grafik Tasarım Sergisi,  15 Mayıs 2013 tarihine kadar açık kalacak.