MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ NEVŞEHİR İL BAŞKANLIĞI
BASIN AÇIKLAMASI

Hak ve adalet anlayışı ile çıktığımız Belediye Başkanlığı seçimlerine teşkilatlarımız, BİSMİLLAH diyerek tüm güçleri ile çalışmaya başlamışlardır.  Bu süreçte seçim startı verdiğimiz günden bu güne kadar hep üzerine koyarak yoluna devam etmiştir.

 

    Teşkilatımız ve Başkan Adayımızın birlikte tespit ettiği konusunda uzman ve saygın kişilerden oluşan meclis üyesi adaylarımız bu gönül halkasına dahil olarak gücümüze güç katmışlardır.

 

    Yapılan programa uygun sistemli çalışmalarımız hedefine ulaşmış ve seçim kazanılacak duruma gelmiştir.

 

     Şehir plancıları, mimarlar, mühendislerden oluşan akademik seviyede bir teknik ekip projelerin hazırlanması hususunda hummalı çalışmalar yapmaktadır. Seçim sonrası için altyapımız hazır hale getirilmiştir.                                                                                                                                                         

 

    Netice itibari ile son seçim anketleri ile teyit ettiğimiz durum Milliyetçi hareket Partisi Adayı Mehmet VAROL seçimi önde götürmektedir.

 

    AKP’NİN ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE (YAKIN ZAMANDA BAZI SEÇİMLERDE YAPILDIĞI GİBİ)  “GERÇEK” DURUMU GÖLGELEMEK VE SEÇMENİN GERÇEK DURUMUNU GİZLEMEK İÇİN MANİPÜLE EDİLMİŞ SEÇİM ANKETİ YAYINLAYACAKLARINI BİLİYORUZ.

 

    Bizim milletimiz basiretlidir, bu tür ayak oyunlarına da itibar etmeyecektir. 

 

    Normalleşen bir belediye ile Kul Hakkı ve Adalete inanan, Şehrin tüm sorunlarını bilen ve çözümlerini üretebilecek projelere  sahip,  Şehrin Tarihi ve Kültürel Kimliğini yeniden kazandıracak olan Mehmet VAROL, Nevşehir’de yaşayan seçmenimizin teveccühü ve Allahın izni ile 30 Mart 2014 seçimlerinin galibi olacaktır.  18/03/2014

                                                                                                                                                                                                       GÖKSEL TAŞCI    

      MHP NEVŞEHİR İL BAŞKANI