Nevşehir Mhp’li Meclis Üyelerinden Ünver’e Ziyaret

30 Mart 2014 Pazar günü gerçekleştirilen Mahalli İdareler seçimlerinde MHP’den Nevşehir Belediye Meclisine seçilen yeni üyeler,Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’ i makamında ziyaret ettiler.

MHP’li Belediye Meclis üyeleri,  Ş. Cengiz İyilikbilen, Özer Özer, Yavuz Göncü, Sefer Tavukçu, Alparslan Can, Hicran Çokçalışan, Selim Can ve Adnan Ülger, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i makamında ziyaret ettiler.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver ziyarette yaptığı konuşmada, Nevşehir’de gerçekleştirilen seçimin öncesi ve seçim günü ile gerçek anlamda ülkeye de örnek olduğunu belirterek şöyle konuştu, “Yapılan seçimler ülkemize de örnek bir şekilde gerçekleştirildi. Gerek seçim öncesi ve gerekse de seçim günü, şehrimize yakışan bir olgunluk içerisinde suhuletli bir dönem yaşanmıştır. Türkiye Belediyeler Birliği Yönetim Kurulu üyesi olmam nedeniyle yurt dışında da seçim gözlemciliği yaptım .Oralardaki  işleyen seçim süreci ile şehrimizdeki süreci karşılaştırmam mümkün değil. Tüm siyasi parti yöneticileri ile belediye başkan adayı olan arkadaşlarımız büyük bir olgunluk içerisinde bir seçim süreci yaşadılar. Bundan dolayı oldukça mutluyum. ”dedi.

MHP Belediye Meclis üyesi Ş. Cengiz İyilikbilen’de parti olarak tüm arkadaşları ile birlikte seçim sürecinin Nevşehir’e de örnek bir şekilde yürütülmesi için çaba harcadıklarını belirtti.