NEVŞEHİR İL MÜFTÜSÜ ÖZTÜRK VE HEYETİNDEN HASTANELERE RAMAZAN ZİYARETİ

 

Ramazan etkinlikleri hızlı bir şekilde sürüyor…

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın talimatı çerçevesinde Nevşehir İl Müftülüğü ziyaret çalışmalarına ağırlık verdi. Esnaf ziyaretleri ve Kamu kurum ve kuruluşları ziyareti hastane ziyareti ile sürüyor.

 

Nevşehir İl Müftüsü Yakup Öztürk ve heyeti Ramazan Ayı münasebetiyle Nevşehir İ. Şevki Atasagun Devlet Hastanesi, Özel Kapadokya Hastanesi ve Özel Versa Hastanesini ziyaret etti.

 

Nevşehir İ. Şevki Atasagun Devlet Hastanesi Başhekimliğine giden ve burada hastane Başhekimi olan Opr. Dr. Ömer Anlar’ı makamında ziyaret eden Müftü Yakup Öztürk ve heyeti Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından kitaplar hediye etti.

 

Daha sonra İl Müftüsü Yakup Öztürk ve heyeti Başhekim Opr. Dr. Ömer Anlar’ın rehberliğinde hastanede yatan hastaları tek tek ziyaret etti.

Hasta ve refakatçilerine acil şifalar temennisinde bulunan Öztürk, hasta ve yakınlarına da İslam İlmihali ve Kur’an-ı Kerim hediye etti.

Başhekim Opr. Dr. Ömer Anlar ise Müftü Öztürk ve heyetine teşekkür etti. Anlar, Ramazan’ın anlamına uygun bu tür ziyaretlerin hastalar için ayrı bir moral kaynağı olduğunu belirtti.

Hastalar ise yapılan ziyaretten çok memnun kaldıklarını, böyle ziyaretlerle ilk defa karşılaştıklarını belirtirken, müftülüğe, hastane yönetimine ve çalışanlarına teşekkür ettiler.