Nevşehir  İl Özel idaresi çalışanları ile Memur-Sen’e bağlı Bem-Bir-Sen arasında daha önce Vali Mehmet Ceylan’ın yoğun programı nedeniyle ertelenen denge sözleşmesi imzalandı.
 
İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İsmail Cihan’ın yanı sıra Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Recai Karslı, Nevşehir İl Temsilcisi Feridun Özdemir’in da katıldığı denge sözleşmesi imza töreni il özel idaresi genel sekreterlik makam odasında yapıldı.
 
Sözleşme töreninde açıklamalarda bulunan Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Recai Karslı, “Referandum ile birlikte kamu çalışanlarına toplu sözleşme hakkı verilmişti. Böylece 1994 Yılından bu yana Türkiye’de yapılan sosyal denge sözleşmeleri de yasallaştı. Başta Valimiz olmak üzere İl Genel Meclisimize, İl Özel idaremiz genel sekreteri Sayın İsmail Cihan’a teşekkür ediyoruz. Aslında bu sözleşme çalışanlarımız açısından bir motivasyon. Çalışanlarımızın verimliliğinin artırılması konusunda önemli bir etken olacağına inanıyoruz. Bu sözleşme ile diğer kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanlarla İl Özel idaresi çalışanları arasındaki ücret adalesizliğini gidermiş olacağız. Adından da anlaşılacağı üzere bu sözleşme sosyal ve çalışma hayatına katkı sağlayacak bir sözleşme” ifadelerinde bulundu.
 
Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Recai Karslı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İsmail Cihan ve Bem-Bir-Sen Nevşehir İl Temsilcisi Feridun Özdemir arasında imzalanan sözleşmenin yakın zamanda yürürlüğe girmesi bekleniyor.