Nevşehir Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü tarafından görev başında şehit olanların aile ve yakınlarına bayram ziyaretinde bulunuldu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı öncülüğünde Sosyal Güvenlik Kurumu, diğer tüm bağlı ilgili kurum ve kuruluşları ile iş birliği halinde, bu bayramda bazı sosyal etkinlikler sürdürülmeye devam edildi.

Bu kapsamda, şehit yakınları (anne, baba, eş ve çocukları) 13.09.2015 tarihinde Nevşehir Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü olarak ziyaret edilerek Türkye Cumhuriyeti Devletinin her daim şehit yakınları ve vatandaşların yanında olduğunu göstermek amacıyla ziyaretler yapıldı.

Ziyarete Nevşehir Sosyal Güvelik İl Müdür Yardımcısı Yusuf YILMAZ ve SGK personeli katıldılar.

Ziyaret edilen Şehit yakınları:

Şehit Latif ADIGÜZEL in babası Mustafa ADIGÜZEL
Diyarbakır’ın Lice ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarına yönelik düzenlenen operasyonda 18.08.2015 tarihinde şehit düşen 3 askerden biri olan Acıgöllü Jandarma Komando Uzman Çavuş Latif ADIGÜZEL nişanlıydı ve bir ay sonra da düğünü yapılacaktı.
Şehit Ali Rıza GÜNEŞ in babası Şahin Erdoğan GÜNEŞ
Tunceli’nin Nazımiye ilçesinde terör örgütü mensuplarınca roketatarlar ve uzun namlulu silahlarla düzenlenen saldırıda 28.08.2015 tarihinde şehit düşen Gülşehirli polis memuru Ali Rıza GÜNEŞ’in eşi beş aylık hamileydi.
Şehit Selçuk KARABAKLA nın babası Hasan Hüseyin KARABAKLABAKLA
Ve annesi Döndü KARABAKLA
Mardin’in Nusaybin ilçesinde PKK’lı teröristlerin roketatarlı saldırısında ağır yaralanan, kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak 04.04.2016 tarihinde şehit olan 34 yaşındaki Derinkuyulu Jandarma Astsubay Üstçavuş Selçuk KARABAKLA evli ve iki çocuk babasıydı.
Şehit Emre TÜRKMEN in babası Emin TÜRKMEN
Van’ın Çaldıran ile Ağrı’nın Doğubeyazıt ilçeleri arasındaki Tendürek bölgesinde askeri araçların geçişi sırasında teröristlerce el yapımı bombaların patlatılması sonucu 24.05.2016 tarihinde şehit düşen askerlerden Hacıbektaşlı Uzman Çavuş Emre TÜRKMEN’in 24 Temmuz’da düğünü olacaktı.