Nevşehir Ticaret Borsası yönetim kurulunca ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaşması için 165 çift kışlık ayakkabı İHH Nevşehir Başkanı Baki Öncel'e teslim edildi.

Nevşehir Ticaret Borsası İHH Kanalıyla yetim ve ihtiyaç sahibi çocuklara 165 çift ayakkabı yardımında bulundu.

Nevşehir Ticaret Borsasında düzenlenen yardım protokolü Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş ile İHH Nevşehir Şube Başkanı Baki Öncel arasında imzalandı. 

Yardım Protokolü kapsamında NTB tarafından, yetim ve ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırılmak üzere İHH Nevşehir şubesine 165 çift ayakkabı yardımında bulunuldu.

İHH Nevşehir Şube Başkanı Baki Öncel, Nevşehir Ticaret Borsası'nın Her türlü yardım organizasyonunda kendilerine büyük destekler sağladığını belirterek, yapılan bu anlamlı yardımlar için Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş'a her zaman teşekkürü borç bildiklerini vurguladı.

Yardım ile ilgili açıklama yapan Öncel, şu bilgileri verdi:

“Şehrimizde böyle hayırsever kişi ve kurumların var olması, eğitim öğretime önem vermeleri bizim açımızdan gayet memnun edicidir. Bugün belki de hayatlarında hiç görmeyecekleri bir çoçuğu mutlu etmenin ne demek olduğunu, ancak yüreğinde hayırseverlik yer yapmış olan biri anlayabilir. Şu unutulmasın ki burada yeni bir ayakkabı sahibi olmuş tertemiz yürekli çocuklar attıkları her adımda bu ayakkabıyı kendilerine hediye eden abilerine bazen sesli veya sessiz bir teşekkür, bir dua gönderecekler. İşte bu önemli detaya binâen söylüyorum ki olanın olmayan ile paylaşması toplumumuzu daha ileri seviyelere getirecektir. Bu sebeble bu kışlık ayakkabı yardımlarında emeği geçen Nevşehir Ticaret Borsası'nın Değerli Başkanı Sayın İbrahim Salaş'a şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş'ta yaptığı açıklamasında, Nevşehir genelinde şuana kadar tüm ilçelerde bulunan ihtiyaç sahibi öğrencilere, Kaymakamlık ve İlçe Milli eğitim Müdürleri nezaretinde kışlık ayakkabı dağıttıklarını belirtti.

Salaş açıklamasında; Yapılan yardımların her yıl yapıldığını maddi durumu zayıf olan öğrencilere mont, ayakkabı, kıyafet gibi yardımların yapıldığını belirtti. Mont,ayakkabı ve kıyafet gibi yardımlarımızla öğrencilerimizin eğitimlerine azda olsa destek olabilme çabası içerisindeyiz.İnşallah kışın soğuk günlerine girerken Ayakkabısız hiç bir çocuk kalmasın istiyoruz. şeklinde konuştu.


Salaş;
 "Şehrimizde Unuttuğumuz, bilmediğimiz, görmediğimiz yetim ve ihtiyaç sahibi çocuklarımızın bu çetin kış şartlarında üşümemesi için de İHH kanalıyla bu yavrularımız için 165 çift kışlık ayakkabı yardımında bulunduk. İnşallah ilimiz Nevşehir genelinde ayağı üşüyen tek bir çocuğumuz kalmayınca kadar yardımlarımız sürecektir" dedi.

Protokol imza töreninde, Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyesi Sunay Özdemir ve İHH Nevşehir temsilcilerinden İbrahim Çiğdem'de hazır bulundu.