Nevşehir'de aynı cadde üzerinde hemen hemen her gün yaşanan kazalara bu sabah itibariyle yenileri eklendi. Ölüm yolu olarak değerlendirilen Nevşehir Merkez 2000 Evler yolunda Trafik Kazası Meydana geldi. 

Nevşehir 2000 Evler Mahallesi Üniversite kavşağında yaralamalı trafik kazası meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, sıcak asfalt çalışmaları nedeniyle tek şeritle ulaşım sağlanan Avanos Yolunda 38 DP 739 plakalı Hyundai Accent marka otomobil ile 44 Olakalı tırın çarpışması sonucu 2 kişi yaralandı. Kaza sonrası her iki araçtada maddi hasar meydana gelirken yaralı şahıslara ilk mudahele sağlık ekipleri tarafından kaza mahallinde yapıldı. Yaralılar kaza yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Nevşehir Devlet Hastanesine kaldırılıp tedavi altına alındılar.

Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.  

Yeteri Kadar Güvenlik Önlemi Yok
Nevşehir 2000 Mahallesi Üniversite Kavşağı'nın kazalara davetiye çıkardığını belirten sürücüler bu noktada neredeyse her gün yaşanan kazaların bunu doğruladığını belirttiler. Tam bir karmaşa yaşanan kavşakta güvenlik önlemi alınmaması ise tepkileri arttırıyor.Hiç bir uyarı levhasının bulunmadığı Yollarda düzensizliğin meydana geldiğini ve şehrin bu noktasında çalışmaların yavaş işleyişinden şikâyet eden sürücüler bu şartlarda kazaların kaçınılmaz olduğuna dikkat çektiler.