Hükümet Konağı önünde Ürgüp Kaymakam Vekili Hasan Kayhan, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, daire müdürleri ve muhtarlar tarafından karşılanan Vali Aktaş, ilk olarak kaymakamlıkta incelemelerde bulundu.

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş daha sonra Ürgüp Kaymakam Vekili Hasan Kayhan ile birlikte Ürgüp Belediyesini ziyaret etti.

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız ziyaretten duymuş olduğum memnuniyeti dile getirirken Vali Aktaş’a Ürgüp Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verirken bundan sonra yapılması planlanan çalışmalar hakkında da mini brifing verdi.

Vali İlhami Aktaş ise Ürgüp Belediyesi tarafından yapılan çalışmaları yakından takip ettiklerini ve Belediye Başkanı Yıldız’ı çalışmalarından dolayı tebrik ettiğini kaydetti.


Nevşehir Valisi İlhami Aktaş Ürgüp Esnaf Sanatkarlar Odasını Ziyaret Etti.
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Ürgüp Esnaf ve Sanatkarlar Odasını ziyaret ederek, Oda Başkanı Süleyman Özaşık'tan çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı.

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Ürgüp Kaymakamlığı, Ürgüp Belediyesi ve ardından gerçekleştirdiği Ticaret Odası ziyaretinin ardından Ürgüp Esnaf ve Sanatkarlar Odasını ziyaret etti.
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Ürgüp Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Süleyman Özaşık'tan Ürgüp'teki esnafların çalışmaları, odanın faaliyetleri gibi konularda bilgi aldı.
Vali İlhami Aktaş'ın ziyaretine, Ürgüp Kaymakamı Hasan Kayhan, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Ürgüp Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şaban Ulusoy, Nevşehir İl Genel Meclis Üyeleri Abdullah Çalışkan, Aynur Asiltürk ve Derviş Kuzay'da eşlik etti.


Nevşehir Valisi İlhami Aktaş Ürgüp Ticaret Odasını Ziyaret Etti
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Ürgüp Ticaret Odasını ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Aydın'dan oda çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Ürgüp ziyareti kapsamında planladığı Ürgüp Ticaret Odası ziyaretini gerçekleştirdi.
Ürgüp Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Aydın'dan Ürgüp'teki ticari faaliyetler, odanın faaliyetleri gibi konularda bilgi alan Aktaş'a Ürgüp Ticaret Odası Başkan ve Yönetimi tarafından günün anısına çini tabak hediye edildi.
Vali İlhami Aktaş'ın ziyaretine, Ürgüp Kaymakamı Hasan Kayhan, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Nevşehir İl Genel Meclis Üyeleri Abdullah Çalışkan, Aynur Asiltürk ve Derviş Kuzay'da eşlik etti.


Nevşehir Valisi Ürgüp İmam Hatip Öğrenci Yurdunu İnceledi
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve beraberindeki heyet, Ürgüp'te FETÖ yapılanmasına ait olduğu tespit edilerek Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesine geçen Öğrenci Yurdunda incelemelerde bulundu.

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve beraberindekiler, 15 Temmuz paralel devlet yapılanmasında Ürgüp'teki bağlantılarının bulunduğu tespit edilerek devletin ilgili kurumları tarafından yapılan tespitler sonucunda millete hizmet etmek üzere İmam Hatip Lisesine kız ve Erkek Öğrenci Yurdu olarak faaliyete geçen binada incelemelerde bulundu.
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş'a yurdun fiziki durumu, öğrenci kapasitesi, mevcut durumu gibi konularda bilgiler veren Ürgüp İlçe Milli Eğitim Müdürü Savaş Özdemir, toplamda 128 Öğrenci kapasiteli, etüt merkezleri, yemekhanesi bulunan kız ve erkek öğrenci yurdu olarak öğrencilerin barınma ihtiyacının karşılandığını ifade etti.
Yurtta kalan kız öğrencilerle bir süre sohbet eden Vali Aktaş, Öğrencilere bir ihtiyaçları olup olmadığını, Yurtla ilgili sıkıntılarının bulunup bulunmadığı konularda bilgi aldı. Öğrenciler ise bir sorunlarının bulunmadığını, ev konforunda ve okula yakın bir yerde barınma ihtiyaçlarını giderdikleri için mutlu olduklarını belirttiler.