Nevşehir Valisi Mehmet CEYLAN 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Osman ŞİMŞEK ile beraberindeki müdür yardımcıları ve öğretmenleri  makamında kabul etti.
    Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali CEYLAN, öğretmenlerin gününü kutlayarak görevlerinde başarılar diledi. Vali CEYLAN, “İnşallah bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da aynı şekilde bu kutsal görevi huzur içinde ve severek yapmaya devam edersiniz. Yöneticiler olarak sizlerin gerek öğretmenlik mesleğini icra ederken gerekse özel yaşamınızda daha huzurlu ve daha mutlu olmanız için bize düşen görevleri yapmaya gayret ediyoruz.” dedi.
   Vali CEYLAN, Nevşehir'in öğretmen ve öğrenciler açısından şanslı illerden birisi olduğunu ifade ederek, “Hem öğretmenlerimizin imkanları hem de fiziki şartlar oldukça iyi durumda. Bu durumdan bizler de memnunuz. Bu ortamı daha da iyileştirme açısından gerekli çalışmalar devam edecek, öğretmenler gerçekten kutsal bir mesleği icra ettikleri için onların şartlarının daha da iyileştirilmesi için yapılması gereken çok iş var. Bizler bunun bilincinde olarak sizlerle birlikte Nevşehir'i eğitim açısından en iyi standartlara kavuşturmak için gayret sarf etmeye devam edeceğiz.” dedi.