NEVŞEHİR YARDIMSEVENLER DERNEĞİ YÖNETİMİ’NDEN BAŞKAN PARMAKSIZ’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Nevşehir Yardımsevenler Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Arif Parmaksız’ı ziyaret ederek NTSO’nun bu güne kadar Dernek için yaptığı  katkılar ve yardımlardan ötürü teşekkür  etti.

Nevşehir Yardımsevenler Derneği  Başkan Vekili Nuray Varol, Yönetim Kurulu Üyeleri  Tülay Düzleyen ve Aysel Ün’den oluşan grup  NTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız’ı yeniden Gümrük ve Turizm İşletmeleri A. Ş Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçilmesi sebebiyle tebrik ederken,  Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’nın Nevşehir Yardımsevenler Derneği’ne bu zamana kadar yaptığı katkılardan  ötürü teşekkür etti.

NTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif parmaksız da yaptığı konuşmada  Nevşehir Yardımsevenler Derneği’nin Nevşehir’de önemli bir görev üstlendiğini, Nevşehir dışında okuyan üniversite öğrencilerine burs imkanından başlayarak, gerçekten yardıma muhtaç kişilerin büyük bir titizlikle  bulunup yardım  edilmesine kadar geniş bir faaliyet alanında çalışmalar yaptığını belirterek, “ Nevşehir Yardımsevenler Derneği bu görevi ciddi ve titizlikle gönüllü olarak yapıyor.  Elbette bizlerin de yıllardır bu görevi üstlenen  derneğimize katkı yapması bir görevdir. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da her türlü desteğe hazırız.” Şeklinde konuştu.