NEVŞEHİR İL DEFTERDARI ERCOŞMAN, BELEDİYE BAŞKANI ÜNVER’İ ZİYARET ETTİ

Nevşehir İl Defterdarı   Hatice İşcen Ercoşman, 25. Vergi Haftası kutlamaları kapsamında Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i ziyaret etti.

İl Defterdarlığı başta olmak üzere Vergi Dairesi yöneticilerinin de hazır bulunduğu ziyarette Nevşehir  İl Defterdarı Hatice İşcen Ercoşman, Ünver’e çiçek takdiminde bulundu ve teşekkür plaketi takdim etti.

Vergi  bilincinin toplumun tüm kesimlerince algılanması ve vergi ödemelerinin eksiksiz olarak yerine getirilmesini daha yaygın hale getirilmesini  amaçlayan Vergi Haftası’nın bu yıl 25. kez gerçekleştirildiğini belirten  İl Defterdarı Hatice İşcen  Ercoşman, verginin toplumsal kalkınma ve ekonomik büyümedeki rolünün tüm kesimlere benimsetilmese yoğun gayret gösterdiklerini ifade etti. Ercoşman, vergi konusunda duyarlı olan Nevşehir Belediyesi’nin de herhangi bir vergi borcunun bulunmadığını belirterek, bu nedenle de ayrıca Belediye Başkanı Hasan Ünver’e teşekkür etti.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’de, 25. Vergi Haftası kutlamaları çerçevesinde gerçekleşen ziyaretten büyük bir mutluluk duyduğunu belirterek  İl Defterdarı Hatice İşcen Ercoşman ve heyete teşekkür etti.