Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala Nevşehir'in meşhur lezzeti baklava için, Rüya Pastahanelerinde fazla mesai yapılıyor.

Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala Nevşehir'in nam salmışen önemli işletmecilerinden Rüya Pastahanelerinde milli lezzetimiz baklava için çalışmalar hız kazandı. Günlük üretim kapasitelerinin artırıldığı Rüya pastahaneleri baklava imalathanesinde, meşhur tatlı siparişlerini yetiştirmek için fazla mesai yapılıyor. 

Baklavayı, tatlıların padişahı ve padişahların tatlısı olarak nitelendiren Rüya Pastahaneleri Genel Koordinatörü Mehmet Körpınar, "Baklava, Türkiye'nin medar-ı iftiharıdır. Bizde Nevşehir halkımıza bu lezzeti en güzel şekilde tattırmak için Çok yoğun çalışıyoruz. Günde 3 vardiya. Bayram sabahına kadar çalışıyoruz. Elimizden geldiğince, Nevşehir'deki baklava taleplerini karşılamaya çalışıyoruz.

Kendi adımıza bu işin hijyeninin çok önemli olduğunu, bildiğimiz için en seçkin malzemleri kullanarak baş ustalarımızla beraber kılı kırk yararak çalışıyoruz." dedi. 

Rüya Pastahaneleri Genel Koordinatörü Mehmet Körpınar,Tüm halkımıza  Baklava tadında bir Bayram diliyorum ve Nevşehirli Herkesin Mübarek Ramazan bayramlarını tebrik ediyorum dedi.