Başıboş köpekler Nevşehir halkını tedirgin ediyor, aileler çocuklarını okula yada sokağa oynamaya göndermekten korkar oldular.



Nevşehir'de gruplar halinde dolaşan başıboş köpekler, vatandaşları korkutuyor.



Nevşehir caddeleri, özellikle 2000 Evler mahallesi sabahın erken saatlerinde boşıboş köpeklerin istilasına uğruyor.Vatandaşlar da köpeklerle ilgili önlem alınmasını istiyor. Köpekleri görünce yollarını değiştirdiklerini belirten vatandaşlar, başıboş köpeklerin okul giriş ve çıkışlarında çocuklara zarar vermelerinden korktuklarını ifade etti.



Nevşehir de başıboş gezen köpeklerin bir an önce çaresine bakılmasını isteyen aileler tedirgin vaziyetteler...

Konuyla alakalı FİB Haber Merkezimize mesaj atan aileler ve esnaflar sokak köpeklerinden rahatsız olduklarını ve yetkililerin bir an önce tedbir almalarını istiyorlar.

Aileler çocuklarını sabah okula gönderirken korkarak gönderdiklerini ve sokağa oyun oynamaya çıkartamadıklarını, esnaflar ise “köpeklerin dükkanların önündeki çöp kovalarını sağa sola saçtıklarını ve müşterileri tedirgin ettiklerini belirtiyorlar.



FİB Haber Merkezi olarak Yetkilileri göreve davet ediyoruz .... ! 



İşte FİB Haber'e gelen o ihbar;

Merhaba FİB Haber...Ben ....... Size bir konu hakkında görüntü atacağım.Bizim mahallemizde fazla bir şekilde başı boş köpekler bulunmakta. Mahalleli olarak rahatsız oluyoruz.Adres olarak 2000 evler Mahallesi Nevkent yapı kooperatiferi park alanı.

İlgili kişilere duyurmanızı rica ediyorum. Şimdiden teşekkürler FİB Haber.Com ekibine selamlar...



Özellikle 2000 Evler Mahallesinde başıboş köpekler vatandaşı tedirgin ediyor ...!



Son günlerde 2000 Evler Mahallesi TOKİ Blokları çevresinde birden artış gösteren başıboş köpekler sokak ve caddeleri adeta işgal etti.

TOKİ İş Merkezi'nin bahçesinde sürü halinde dolaşan köpekleri gören çocuklar ve yetişkinler tedirginlik yaşıyor. Nevşehir Belediyesi'nin Alo 153 Çağrı Merkezi'ne de sık sık ihbar edilen köpeklerin başka bir şehirden veya ilçeden toplanan ve sözkonusu mahalleye yakın bir alana bıraklan köpekler olabileceği belirtiliyor.

Daha öncede farklı yerlerden toplanan sokak köpekleri Sulusaray Yolu'ndaki boş araziye bırakılmış, kısa süre içinde 2000 Evler Mahallesi'nde yine aynı görüntülere neden olunmuştu...