Nevşehir'de Hırsızlık güvenlik kamerasında! Nevşehir’de, İran uyruklu gencin  bugün sabahın erken saatlerinde bir iş yerinin kapısnı kırarak diz üstü bilgisayar çalması güvenlik kamerasına yansıdı.

Nevşehir merkez Yeni Mahalle Meteris Meydanı'nda ki bir kırtasiye dükkanına  bugün sabahın erken saatlerinde gelen İranlı genç Kapıyı açmayı başaramayınca, kapının camını kırarak kırdığı camdan uzanarak masanın üzerindeki dizüstü bilgisayarı alarak kaçtı.

Alarmı Telefona bağlı olan işyerinin ikazları sonrası olaydan sadece 10 dakika sonra Sabah saatlerinde dükkana gelen kırtasiye sahibi hırsızlık olayını fark etmesi üzerine hemen Polise başvurdu.
Olay üzerine soruşturma başlatan Nevşehir polisi, güvenlik kamera görüntülerini izledi. 

Ekiplerin çalışması sonucu zanlı İran uyruklu 28 yaşındaki Vahid Nasiri kısa sürede yakalandı. İran uyruklu Vahid Nasiri , emniyetteki ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 
Güvenlik kamerasına yansıyan hırsızlık olayında;Nevşehir merkez Yeni Mahalle Meteris Meydanı'nda ki bir kırtasiye dükkanına  bugün sabahın erken saatlerinde gelen İranlı genç, önce elindeki çekiç ile iş yerinin kapısını açmaya çalışıyor. Bu sırada etraftan duyduğu sesle olay yerinden ayrılan genç, bir müddet sonra geri geliyor. Yeniden kapıyı elindeki tornavida ile açmaya çalışan genç, bu sırada iş yeri kapısının camına çarparak kırılmasına neden oluyor. Kırdığı camdan içeri giren genç, masanın üzerinde bulunan dizüstü bilgisayarı alarak kaçıyor.