NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanlığı tarafından ilimiz esnaf ve sanatkarına sunulan kredi imkanından yararlanan esnaf ve sanatkar sayısı artıyor.

Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Kemal Ay, 2014 Yılının 9 aylık bölümünde ilimiz esnaf ve sanatkarının 14.1 Milyon TL dolayında kredi kullandığını dile getirdi.

Geçtiğimiz 2013 yılının 9 aylık bölümünde Kredi kefalet kooperatifinden 330 esnaf ve sanatkarın 11 Milyon 465 bin 450 TL kredi kullandığına dikkat çeken Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Kemal Ay, 2014 Yılının 9 aylık bölümünde ise 264 esnaf ve sanatkarın 14 Milyon 152 bin TL kredi kullandığını söyledi.

Ülke ekonomisinde ileri günlerde herhangi bir sıkıntının yaşanmaması ve Piyasalara duyulan güvenin sürmesi durumunda yıl sonuna kadar 20 Milyon kredi plasmanına ulaşmayı hedeflediklerini kaydeden Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Kemal Ay, “Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi 2014 yılında da Kredi Kefalet Kooperatifimize duydukları güvenden dolayı tüm ortaklarımıza teşekkür ederim” dedi.