Litvanya Büyükelçiliği, 04 Aralık 2015 tarihinde Türkiye’nin en gözde turistik merkezi Nevşehir Kapadokya’da “Keşfedilmemiş Litvanya” adlı resim sergisini açıyor.

Nevşehir Forum Kapadokya AVM de açılışı gerçekleştirilecek “Keşfedilmemiş Litvanya” isimli sergi, Litvanya’nın doğal güzelliklerini, meşhur  Litvanyalı fotoğraf  sanatçısı ve yayıncısı Marius Jovaiša’nın objektifinden anlatacak.

Marius Jovaiša’nın fotoğraf sergisi, “Keşfedilmemiş Litvanya” projesi, Litvanları yeniden kendi ülkelerinin güzelliklerini keşfetmeye ve yabancıların Litvanya ile ilgili meraklarını uyandırmayı amaçlıyor. Marius Jovaiša’nın fotoğraf sergisi, ABD, Avustralya, Küba, Arjantin, Japonya, Fransa ve 30’dan fazla ülkede sergilendi. Ayrıca, en az 11 dilde yayınlanan ve her dilde 100.000’den fazla baskıya sahip olan “Keşfedilmemiş Litvanya” fotoğraf albümü, Litvanya’yı şimdiye kadar en iyi anlatan fotoğraf albümü olma başarısını göstermiştir.

Konu hakkında açıklamada bulunan KAPTİD Başkanı Yakup dinler; "Dinler Group ve Forum Kapadokya AVM'nin Ana Sponsor olduğu, Litvanya Cumhuriyeti Büyükelçisi Ekselansları Audrius Bruzga'nın Nevşehir Valimiz Sayın Mehmet Ceylan ile beraber açılışını yapacağı "Keşfedilmemiş Litvanya" fotoğraf sergisine sizi aramızda görmekten mutluluk duyarız."

Tarih: 04 Aralık 2015 - Cuma - Saat 15:00
Yer: Kapadokya Forum AVM

Tüm halkımız davetlidir.