NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü bünyesinde açılan Kuaförlük ve Cilt bakımı kursunda kursiyerlere teorik bilgilerin yanında uygulamalı eğitimlerde veriliyor.

22 Kursiyerin katıldığı ve Mart ayı sonuna kadar sürmesi planlanan kurslarda Kurs Öğretmeni Serap Bilgin’den kuaförlük mesleğinin inceliklerini teorik olarak öğrenen kursiyerler özel bir güzellik merkezinde de uygulamalı eğitime tabi tutuluyor.

Halk Eğitim Merkezinde bulunmayan teknolojinin son gelişmiş araç gereçleri ile kursiyerlere mesleğin gerektirdiği uygulamalı eğitimin verildiğini söyleyen Kurs Öğretmeni Serap Bilgin, Foto Epilasyon dalında uygulamalı eğitimin kursiyerlerin gelişimi açısından büyük önem taşıdığına dikkat çekti.

Kuaförlük, Cilt Bakımı ve Foto Epilasyon alanında Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan kurslarda kendilerini yetiştiren kursiyerlerin elde edecekleri sertifika ile iş bulmalarının çok rahat bir hale geleceğini ifade eden Serap Bilgin, “İlimizde bulunan Feminem Güzellik merkezinde merkezimizde bulunmayan araç gereçleri de kullanarak kursiyerlerimizin meslekte daha iyi gelişmelerini sağlıyoruz. Bu imkanı bize tanıyan güzellik merkezi işletmecilerine teşekkür ediyorum” dedi.