Nevşehir Göre yolu Bölge Trafik mevkiinde meydana gelen trafik kazasında kontrolden çıkan minibüs orta refüjü aşarak karşı yöne geçti ve yol kenarındaki toprak alana çarparak durabildi.

Akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında zeytin yüklü minübüs karşı şeride geçti, faciadan dönüldü.

Karşı yönden başka bir aracın gelmemesi sayesinde kaza ucuz atlatılırken, yaralanan sürücü hastanede tedavi altına alındı.

Nevşehir'de Zeytin Taşıyan Minibüs Kaza Yaptı 1 Yaralı...
Edindiğimiz bilgilere göre Kaza, Nevşehir Göre yolu Bölge Trafik mevkisinde bu akşam saat 21.00 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, 20 ZT 849 plakalı minibüsüyle Niğde istikametine gitmekte olan sürücü, bir anda direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan minibüs orta refüjü aşarak karşı yöne geçti. 

Zeytin yüklü minübüs Nevşehir Bölge Trafik mevki yakınlarında yol kenarındaki toprak alana çarparak durdu. 

İhbar üzerine olay yerine ambulans ile polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede kaza yerine gelen Sağlık ekipleri, otomobilde sıkışan ve kimliği henüz öğrenilemeyen sürücüyü kurtardı. Otomobilden çıkartılan minibüs sürücüsü, ambulansla Nevşehir Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Minübüsün orta refüjü aştığı Nevşehir şeridine geçtiği esnada karşı şeritten başka bir aracın gelmemesi ise olası bir faciayı önledi.

Aracın kaldırılması için ise çekici çağrıldı. Aracın kaldırılması ve Göre Belediyesi ekiplerince yolun temizlenmesinin ardından yol tekrar trafiğe açıldı. 

Polisin kazayla ilgili başlattığı inceleme sürüyor.