NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’de kurban bayramı öncesinde ilk kez uygulanan 5 gün süreyle pazaryerinin açık bulundurulması nedeniyle pazarcılar meslektaşlarının bayramını burada kutlayacak.

Nevşehir belediyesinin ilimize kazandırdığı ve Türkiye’nin en modern Pazar alanlarından biri olarak gösterilen Nevşehir pazaryerinde 03 Ekim 2014 Cuma günü akşam saatlerinde pazarcılar önce meslektaşlarıyla bayramlaşacaklar.

Nevşehir Sebzeciler, Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen, ilimizde kurban bayramı arifesinde 5 gün süreyle açık bulundurulan Nevşehir pazaryerine gösterdikleri ilgiden dolayı tüm Nevşehir halkına teşekkür etti.

Kurban bayramının ilimizde huzur içerisinde geçmesini de temenni eden Nevşehir Sebzeciler, Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen, “Kurban bayramı öncesinde belediyemizden aldığımız izin ile birlikte açık bulundurduğumuz pazaryerimize 5 günlük süre içerisinde binlerce insanımız adeta akın etti. Nevşehir halkımıza pazarımıza gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ediyor, tüm Müslüman aleminin, Türk Milletinin ve kadir Şinas Nevşehir halkımızın bayramını en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.