Nevşehir Belediyesi ile  Toplu Konut İdaresi Başkanlığı(TOKİ) işbirliği ile şehir merkezinde halen devam eden  ve yapılması planlanan yatırımlar, Belediye Başkanı Atilla Seçen’in makamında düzenlenen bir toplantıda değerlendirildi.

Gerçekleştirilen toplantıya TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, TBMM Milli Savunma Komisyonu üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, TOKİ Kentsel Yenileme Dairesi Başkanı Gürol Konyalıoğlu ve Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Alevli ile AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar’ın yanı sıra uzmanlar katıldı.

3 saat süre ile devam eden toplantıda, Nevşehir Belediyesi ile TOKİ işbirliği içerisinde şehir merkezinde yürütülen yatırımların yanı sıra, bundan sonraki süreçte yapılması öngörülen yatırımlar ele alınarak bu çalışmalara ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz yaptığı değerlendirmesinde; "Nevşehir Belediye Başkanlığımızda TOKİ Kentsel Yenileme Daire Başkanı Gürol Konyalıoğlu ile birlikte TOKİ Nevşehir Yatırımları Değerlendirme Toplantımızı gerçekleştirdik. “Her yönüyle büyüyen ve gelişen #Nevşehir’imiz için çalışmalarımızı hep birlikte sürdürüyoruz.” dedi.