Nevşehir de Sürücülerin Radar Tepkisi...


Boş yolda giderken İki gün üst üste 64 km ve 69 km hızdan ceza yiyen bir vatandaşımız bu konuda Trafik polislerinden anlayış ve insiyatif bekliyor.



 Sevgili Emniyet Müdürü ve Teşkilatı
Trafik kuralları insan hayatının önemi için çok önemlidir. Herkes uymak zorunda, kurallar nezdinde hareket etmek zorunda.

Sizler şuanda Nevşehir'in her yerini sardınız. Maşaallah her yerden çıkıyorsunuz. Bizler biliyoruz elbette bu bizim sağlığımız, hayatımız için..

Dikkat ederseniz hiç kimse emniyet kemeri kontrolune karşı çıkmıyor. Herkes takacak
Kimse rutin uygulamalara karşı değil. Herkes uyacak
Kimse radar karşı değil herkes hız limitinde gidecek.
Ama 15Tl ücret karşılığında Terminale giden Ticari bir taksiye 56 km hızdan 166 Tl ceza yazmak, Şehir içinde boş yollarda hız limitlerini afaki olmayacak ölçülerde geçenlere yazılan cezalar için insiyatif bekleyen vatandaşlar gelen cezalar karşısında adeta halkımızı artık canından bezdirdi.

Nevşehir halkı polisi ile hep barışık olmuş bu güne kadar ama artık kadınların ev günlerinde bile radar cezalarını konuşulmakta. Vatandaşlar arkalarından gelen trafik cezalarından bıktı. İnsanlar nerdeyse trafige çıkmak istemiyor.

Niyetler ve uygulamaların temeli ne kadar doğru ve haklı olsada İNSİYATİF noktasında Trafik polislerinin gerekli hassasiyetleri göstermesini bekliyor.

Lütfen halkımızı bu kadar dar boğaz etmeyin..