Nevşehir'de 3 kız kardeş Anneler günü dolayısıyla annelerinin bu gününü billboardlara astıkları sürpriz afişle kutladılar. Bu sürpriz karşısında çok duygulanan anne Nurten hanım çocuklarıyla gurur duyduğunu ve bu Anneler Günü' sürprizi​ nedeniylede çok mutlu olduğunu söyledi.

Kız Kardeşler Anneler Günü ile ilgili  annelik, karşılıksız ve koşulsuz bir sevgiye dayanan, hiçbir değerle kıyaslanamayacak kadar kutsal bir görev, yüce bir duygu olduğunu söyledi.

Gülser, Güneş ve Hasret Kardeşler, Anneler Günü sebebiyle Nevşehir'de billboardlara astırmış oldukları çok güzel bir afiş ile Annelerine süpriz yaparak Anneler gününü Kutladılar. Ailenin temel direği olan anneler, hiç eksilmeyen bir sevginin, sonsuz bir sabrın, fedakarlığın, iyiliğin, şefkatin, merhametin, kısacası en temiz ve en masum duyguların timsali olduğunu belirttiler.

Gülser ,Güneş ve Hasret Kardeşler Annemiz "İlk öğretmenimiz, yol göstericimiz, yılmaz koruyucumuz, en büyük destekçimiz ve yaşamdaki en değerli hazinemiz olan annelerimiz sevgilerin ve mutlulukların en güzeline layıktır.

Annelerimize sevgimizi göstermenin en iyi yolu, emeklerinin boşa gitmediğini göstermek, gurur duyacakları evlatlar olmaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, başta şehit annelerimizin anneler gününü tebrik ediyoruz.

Aramızdan ayrılarak ebediyete göç eden tüm annelerimize Allah'tan rahmet, hayattakilere de evlatlarıyla, sevdikleriyle sağlık, mutluluk, huzur dolu bir ömür diliyoruz, en kalbi duygularla sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz" dediler.

Billboardlara şu yazıyı
Ana Başa taç imiş
Her derde ilaç imiş
Bir evlat pir olsa da
Anaya muhtaç imiş...
Biricik Annemiz;
Anneler Günün Kutlu Olsun