TÜRK Silahlı Kuvvetleri’nin Suriye’nin Afrin bölgesinde başlattığı Zeytin Dalı harekatına destek olmak için Türkiye’nin dört bir yanından askerlik şubelerine başvurular devam ederken Nevşehir'in Derinkuyu ilçesine bağlı Çakıllı köyündende yaşlı bir dedemiz bende askere gitmek istiyorum dedi.

Nevşehir Derinkuyu ilçesine bağlı Çakıllı köyünden 73 yaşındaki Nail Çifçibaşı gönüllü olarak askere gitmek istiyor. Afrin'deki Zeytindalı harekatı için askere gitmek istediğini söyleyen Nail dede, "Nevşehir'den gönüllü askere gitmek istiyorum. 1945 doğumluyum yaşım 73" dedi.

Suriye’deki Afrin için, ‘bende gönüllü olarak askere gitmek istiyorum diyen Nail dede, Görev verirlerse görevi alacağım. Allah askerlerimize ömür versin, zarar ziyan vermesin. Bu vatan hepimizin, o yavrular orada bizim için çarpışıyorlar, Allah için çarpışıyorlar. Onlar için biz canımızı feda ederiz.” dedi.

5 çocuk ve 20 torun sahibi olduğunu söyleyen Nevşehirli 73’lük Nail dede harekatla ilgili ise, “Operasyon için ben teşekkür ediyorum. Bu memleketin selameti için, vatanımız, milletimiz için çalışıyor bunlar. Allah Cumhurbaşkanımızdan, başbakanımızdan razı olsun. Bütün memleketteki iyi insanların, bütün şerefli insanların yardımcısı olsun.” şeklinde konuştu.