FİB HABER MERKEZİ- Nevşehir genelinde seyreden olumsuz hava şartları ve soğuk hava nedeniyle sokak hayvanları ve kuşları da düşünen duyarlı bir esnafımız işyerinin önüne su ve yem kapları koydu.
Nevşehir merkez Ragıp Üner Mahallesi Vefa Küçük Cadddesi Kapadokya Hastanesi Yanındaki "Sizin Market" isimli iş yerinde esnaflık yapan Fatih Erdoğan isimli genç esnafımız, aşırı soğuk havalar nedeniyle zor durumda kalan sokak hayvanları ve kuşlar için iş yeri önündeki kaldırım kenarı ve ağaç diplerine yem ve su kapları koydu.
Havaların iyice soğuması üzerine sokak hayvanlarını unutmadıklarını kaydeden "Sizin Market" isimli iş yeri sahibi Nevşehirli genç esnafımız Fatih Erdoğan“Hazırladığımız kap  içerisinde yem, su ,süt ve ekmek kırıntıları koydum. Bu kaplardan sokak hayvanları su ve açlıklarını giderebiliyor.” diye konuştu.

Nevşehirli Esnafımız Fatih Erdoğan: "Havalar Soğudu Ve Sahipsiz Hayvanlarımız Sokaklarda Aç Ve Susuz. FİB Haber vesilesi ile buradan tüm hemşehrilerime sesleniyorum Lütfen Onlara Sahip Çıkalım dedi.