ALANYA Belediyesi tarafından işletmeciliği bir yıllığına ihaleye çıkarılan Damlataş Eğlence Merkezi’nin (DEMAŞ) ihalesine girip 1 milyon 750 bin TL bedelle ihaleyi kazanan Termopet Akaryakıt Dağıtım Pazarlama Turizm AŞ’nin Nevşehirli 33 yaşındaki genç patronu Ebubekir Özdoğan, firması hakkında bilgi verdi. 
 DEMAŞ'ın geçtiğimiz günlerde yapılan yeni ihalesinden sonra Alanya Termo A.Ş.'yi merak ederken, DEMAŞ'ın yeni sahibi olan Termo A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Üyesi Ebubekir Özdoğan ATV Haber'e konuştu. Özdoğan, Alanya ve DEMAŞ ile ilgili plan ve düşüncelerini açık yüreklilikle anlattı.
 
 Alanya'da belediyenin zarar ettiği gerekçesiyle sık sık gündeme gelen Damlataş Eğlence Merkezi DEMAŞ'ın Yeni Sahibi Termo A.Ş. olmuştu. Termo A.Ş., geçtiğimiz hafta yapılan ihalede 1.750.000 TL ile ihaleyi kazanmış ve DEMAŞ'ın bir yıl süre ile sahibi olmuştu. Termo A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Üyesi Ebubekir Özdoğan, Alanya ve DEMAŞ ile ilgili düşüncelerini ATV Haber'e anlattı. İzmir ve İstanbul'da akaryakıt ve inşaat alanında faaliyetler sürdüklerini dile getiren Özdoğan, DEMAŞ'ın nasıl ilgisini çektiğini anlattı. DEMAŞ ve Damlataş Bölgesi'nin değerli bir yer olduğunu dile getiren Özdoğan, tanınmış sanatçılarla buraya hak ettiği değeri kazandıracaklarını söyledi.

 "Neden Alanya ve DEMAŞ" sorusuna da yanıt veren Ebubekir Özdoğan, Alanya'ya ilk geldiğinde havası ile suyu ile ve insanları ile çok beğendiğini, aşık olduğunu söyledi. Tatillerini ve boş zamanlarını daha önce Çeşme'de geçirdiğini anlatan Özdoğan, Alanya'nın aslında Çeşme'den daha güzel olduğunu, Alanya'nın eksiğinin ise kalite olduğunu ifade etti.

 Ebubekir Özdoğan, Damlataş Eğlence Merkezi DEMAŞ ile ilgili projelerini en kısa zamanda hayata geçirmeye başlayacaklarını da sözlerine ekledi. Ebubekir Özdoğan'ın yemek yediği restoran önünde duran son model otomobili de dikkatleri çekti.