Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nce vatanı uğruna can veren kahramanları anmak, hatıralarını genç belleklerde canlı tutabilmek için 'Sarıkamış Şehitlerini Anma Yürüyüşü' yapıldı. 

Sarıkamış Şehitlerini Anma Yürüyüşümüz ve programımız saat 10.00'da Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Kompleksinde yoğun bir katılımla başladı. 

           Vefakar Gençlik Fedakar Ecdadını Unutmayacak sloganıyla başladığımız Kars Sarıkamış harekatının 101. Yılında Kars Sarıkamış  Şehitlerini Anma Yürüyüşümüze Nevşehir  Valisi Mehmet CEYLAN, Garnizon ve İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Metin ALKAYA, Vali Yardımcısı Nurettin ATEŞ, İl Emniyet Müdürü Metin KALAYOĞLU, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa ÜNLÜER, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet ÇİÇEK, Ürgüp İlçe Alay Komutanı Per. Yzb. Adem AYDIN Daire Müdürleri, Vatandaşlarımız ve Gönüllü Gençler katıldı.

           Nevşehir Şehitliğinde yürüyüşümüz son buldu.

Şehitlikteki Saygı Duruşu, İstiklal Marşı, Kuran-ı Kerim Tilaveti ve duanın ardından son bulan programda katılımcılara sıcak içecek ikram edildi.

            Tüm halkımıza ve katılımcılara teşekkür ederiz.

 Tüm şehitlerimizin Ruhu Şad olsun.