Hayırseverlere Önemli Çağrı

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Altınışık, mübarek ramazan ayı öncesinde hayırseverlere önemli bir çağrıda bulundu.

Hemen hemen her ramazan ayı öncesinde olduğu gibi bu yıl da mübarek ramazan ayı öncesinde kendilerini ihtiyaç sahibi gibi göstererek hayırseverlerin manevi duygularını sömüren insanların yine ortaya çıktığını kaydeden Nevşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Altınışık, bu tür insanlara hayırseverlerin yardım yapmaması çağrısında bulundu.

Altınışık, “Bir mübarek ramazan ayı daha yaklaşıyor. Böyle zamanlarda ne yazık ki ilimizde gerçekten ihtiyaç sahibi olmayan ancak hayırseverlerimizin manevi duygularını sömüren bir takım insanlar türüyor. Bu insanlara karşın hayırseverlerimiz hayırlarının doğru ve gerçekten ihtiyaç sahibi insanlara ulaşması aşamasında mutlaka dikkat etmeliler. Bu konuda Mahalle muhtarlarımız hayırseverlerimize yardımcı olacaktır. Mahalle muhtarlarımızın tamamı da mahallelerinde bulunan gerçekten yardıma muhtaç insanları daha yakından bilebilmekteler. Bu nedenle hayırseverlerimizin mahalle muhtarları aracılığıyla yardımlarını yapmalarını tavsiye ediyoruz” dedi.