PETROL Ürünleri İşverenler Sendikası (PUİS) Kırıkkale Şube Başkanı ve Ertaş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Nevşehirli İş Adamı Musa Ertaş iş dünyası, Nevşehir ve ülke ekonomisi ile siyasetle ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu.

İşte Ertaş'tan samimi açıklamalar; 
Bir zamanlar Nevşehir ve bölgesinin en çok tanınan Göreli meşhur sınıkçısı (Kırıkçı ve çıkıkçı) namı değer Turasılların Hasan Ağa ile Turasılların Kiraz Dudunun torunu olduğunu belirten Nevşehirli İş Adamı Musa Ertaş, "Biz nerden geldiğimizi hiç unutmadık. Elhamdulillah çok çalıştık çabaladık ve sonunda bu noktalara gelebildik.

Dik duruşumuz devam edecek.

Şunu da özellikle belirtmeliyim ki; Benim duruşum, eski duruşumuz ne ise bugünde aynı yerdeyiz. Ya değilse aslımı inkar etmiş olurum. Ben, dün olduğu gibi bugünde Geçmişim ile gurur duyuyorum. Bundanda hiç kimsenin şüphesi olmasın.

Ancak hiç kimsede hiç kimseyi ötekileştirerek bir yere varmaya çalışmasın. Bölmek parçalamak hem ülkemize hem şehrimize çok ciddi zararlar verir. Hala hazırda Türkiye olarak büyük bir sınavdan geçiyoruz ve birlik, beraberlik duygularıyla bu zor sınavı aşacağımıza inanıyoruz. Gün ayrışma günü değil, tüm farklılıklarımıza rağmen birleşme günüdür. 



Yerli Otomobil​'de 10 değil 20 Otomobile Takibiz...
Ertaş, yerli otomobilin, ilimiz Nevşehir'de gerçekleştirilecek yatırımla üretilmesini istediklerini de yineledi. Nevşehirli İş Adamı Musa Ertaş, www.fibhaber.com'a yaptığı özel açıklamasında ; "Daha önceki açıklamamda Yerli Otomobil üretiminde şimdiden 10 aracına talibiz demiştim şimdi sizlerin şahitliğinde bu sayıyı 20'ye çıkarıyorum. Yerli Otomobil Fabrikasının Nevşehir'e gelmesi durumunda da elimizden gelen her türlü desteği vereceğimizin taahhüttünü veriyorum" dedi.

Ertaş: "Kırmızı çizgilerimiz belli..."

Başka vatan yok, başka bayrak yok. Gün birlik günüdür. Türkiye'nin bu kapsamda verdiği mücadele birlik mücadelesidir. Bu ülkede ne yazık ki insanların canına kastediyorlar. Dolayısıyla gün birlik günüdür, sen ben yoktur. Ben inanıyorum ki, terör örgütlerinin kökleri kazınana kadar mücadele devam edecektir. Türkiye'yi de karıştırmak istiyorlar. Türkiye düşerse İslam alemi de düşer. Zaten amaç da bu. O yüzden elimizi vicdanımıza koyacağız, istikrar istiyorsak bu tarz yıkıcı hareketlere fırsat vermeyeceğiz. Eğer biz birlik beraberlik içinde omuz omuza olursak, yan yana olursak bize hiçbir şey olmaz. Ben, Vatanıma, milletime, bayrağıma sahip çıkacağıma söz veriyorum. Bunun için de ne gerekiyorsa yapmaya hazırım. Önemli olan vatan, millet, bayrak ve toprak olgusudur. Kırmızı çizgilerimiz belli, gerisi ise ancak teferruattır.​

Ertaş'tan Kudüs tepkisi
İşadamı Ertaş, Kudüs’ün İsrail’in başkenti olarak ilan edilmesine yönelik çabaların kabul edilemeyeceğini belirterek, "İslam aleminin Mekke ve Medine’den sonra en mukaddes şehri olan Kudüs, tüm Müslümanların olduğu gibi ecdadımızdan bize miras kalmıştır. Kudüs, sadece Filistin halkının değil, bütün Müslümanların onuru ve namusudur. Alınan kararın, İsrail ve Filistin toplumları arasındaki husumeti arttırmaktan başka sonucu olmayacaktır. Asla kabul edilemez gördüğümüz bu karardan en kısa sürede dönülmelidir. Cumhurbaşkanımızın ortaya koymuş olduğu tavır ve duruşun yanındayız. 

İşte Nevşehirli İş Adamı Musa Ertaş ile çok özel, dobra dobra röportaj, www.fibhaber.com Nevşehir ve Bölgenin 1 Numaralı haber portalında…