Yakınları, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ni gezmeye giden ve 33 gündür haber alamadıkları Karagöz'ün bir an önce bulunmasını istiyor
33 Gündür Pkk'nın elinde esir olan Nevşehir ili Acıgöl ilçesinde görev yapan ESAT KARAGÖZ hocamızı hasretle bekliyoruz. Ailesi ve bizler merak içindeyiz Rabbim sevdiklerine bağışlasın devletimizden ( operasyon Yoğun temas veya teslimi ) her ne şekilde olursa olsun kurtarılsın...

Nevşehir’in Acıgöl ilçesi Çayırlık Mahallesi'ndeki Yeni Camii'de görevli Müezzin Karagöz, 13 Ağustos’ta Güney Doğu illerini gezmek için evinden ayrıldı.
 
21 Ağustos'ta Şırnak'ın Uludere ilçesine bağlı Ortasu köyünde, Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) örgütü üyesi olduğu şüphesiyle terör örgütü üyeleri tarafından alıkonulduğu ve daha sonra serbest bırakıldığı haberleri bazı basın kuruluşlarında yer alan Karagöz'den bu tarihten sonra haber alınamadı.   
 
Nevşehir'in Acıgöl ilçesinde yaşayan anne Gülser Karagöz, oğlunun her yıl Türkiye'nin çeşitli bölgelerini yıllık izin döneminde gezdiğini söyledi.
 
Medyadan en son Şırnak’ta olduğunu öğrendikleri oğlunun eve dönmediğini belirten Anne Karagöz, hayatından endişe ettikleri oğlunun bulunması için yetkililerden yardım istedi.