Nevşehir Sebzeciler Meyveciler ve Pazarcılar Esnaf Odası Heyeti, AK PARTİ Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider'i Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde ziyaret etti. 

Nevşehir Sebzeciler Meyveciler ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Selim Özmen Başkanlığında, Oda Yönetim Kurulu Üyeleri ile Pazarcı esnaflarından oluşan yaklaşık 50 kişilik Heyet, TBMM ’de Nevşehir Milletvekillerine ziyaret gerçekleştirdiler.

İlk olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi’de ağırlanan Nevşehir Pazarcılar Odası heyeti adına oda Başkanı Selim Özmen, Nevşehir Milletvekillerine yanlarında getirdikleri ve özel olarak hazırladıkları Meyve sepetini takdim ettiler. 


AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, hemşerilerini Gazi Meclisde konuğumuz olarak ağırlamaktan onur ve büyük mutluluk duyduklarını ifade ettiler.

AK Parti TBMM Divan Üyesi ve Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ziyarete ilişkin burada yaptığı konuşmasında, "Nevşehirimizin emektar pazarcı esnaflarının bu nazik ziyaretlerinden duyduğu memnuniyetleri dile getirerek  “Açıkcası bende Nevşehir'de bulunduğum sürece, mümkün mertebe modern pazar yerimizden alış veriş yapıyorum. Bu ziyaret bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir kendilerine ayrı ayrı teşekkür eder bereketli bol kazançlı günler dileriz..." dedi.

Açıkgöz, "Nevşehir'in her bölgesine en iyi hizmetleri kazandırmak amacıyla bugüne kadar özveriyle çalıştık ve bundan sonra da aynı doğrultuda devam edeceğiz. Tek amacımız Nevşehir'li vatandaşlarımızın mutluluğu” dedi.


Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz," Biz birlikte Nevşehir'iz, Hep Beraber Türkiye'yiz. Bu manada Güçlü Türkiye yolunda Şimdi Vakit, milletiyle devletiyle Güçlü bir Türkiye vakti. Hep birlikte el ele vererek 16 Nisan'da yapılacak olan "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine Güçlü Türkiye İçin Evet..! diyoruz. Kararımız EVET! İşimiz hizmet, gücümüz millet. Durmak yok, yola devam." dedi.

Nevşehir Sebzeciler Meyveciler ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Selim Özmen ve heyetinin Meclise getirdikleri Meyve sepetinden Başbakan Binali Yıldırım'a da 
ikram edildi.