Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi Aydın Arslan Bulvarı'nda Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü binasına yakın bir noktada, vatandaşlar ve öğrencilerin yoğun bulunduğu bölgede sabah 08.00 sıralarında teröristlerce bomba yüklü araçla saldırı gerçekleştirildi.Hain terör örgütü pkk tarafından düzenlenen Patlamada 2'si polis, 6'sı sivil 8 şehidin olduğunu ve 100'den fazla kişinin de yaralandığını, 1 teröristin öldürüldüğünü duyurdu. 

Diyarbakır'dan Nevşehir'e Acı Haber Geldi ...

Diyarbakır’da Merkez Bağlar ilçesi Emniyet Ek Binası yakınlarında meydana gelen patlamada şehit düşen iki polisten birinin Nevşehirli olduğu belirtildi. 

Nevşehirli Şehidimizin 1978 Doğumlu, Gülşehir Gümüşkent Nüfusuna Kayıtlı Bomba İmha Uzmanı Semih Turgut olduğu belirtildi.

Şehidimizin Nevşehir merkez Güzelyurt mahallesinde oturan Ailesine acı haberi Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve Nevşehir ​İl Jandarma Alay Komutanı J. Kd. Albay Ramazan Akça birlikte verdiler. Şehidimizin eşinin ise Ankara'da ikamet ettiği belirtildi.

Evin bulunduğu sokağa Türk bayrakları asıldı. Haberi alan şehit yakınları ve mahalle sakinleri de şehit şehidimizin evinin önünde toplandı.

Kahraman şehidimize Allahtan rahmet kederli ailesine, Nevşehir'imize ve yüce milletimize başsağlığı diliyoruz. 

Nevşehirli Kahraman Şehidimizin Cenazesinin yarın öğle namazına müteakip Gümüşkent köyünden kaldırılacağı belirtildi.