Nevşehirspor yarın deplasman da karşılaşacağı lider Mersin MESKİ spor maçının hazırlıklarını Nar kasabasındaki kendi tesislerindeki sahasında gerçekleştirdiği teknik ve taktik idmanla tamamlayarak kampa girdi.

Ligin lideri ve güçlü ekiplerinden Mersin MESKİ spor ile deplasmanda karşılaşacak olan Nevşehirspor, maçın hazırlıklarını Nar tesislerinde tamamladı...

Mersin MESKİ spor maçının son hazırlığını Teknik ve taktik ağırlıklı idman gerçekleştiren Nevşehirspor, yakaladıkları seriyi devam ettirmek istiyor. İdmana düz koşu ısınma hareketleriyle başlayan 
Nevşehirspor, 3 grup halinde top kapma mücadelesi yaptı. Top kapma mücadelesinin ardından yarı sahada teknik ve taktik ağırlıklı bir idman yapan kırmızı beyazlılar, bugün maçın oynanacağı Mersin'e hareket edecek.

İdman öncesi www.fibhaber.com un sorularını yanıtlayan Nevşehirspor Kulüp Asbaşkanı Sedat Cantekin, Deplasmanda zor bir rakip ile karşılaşacaklarını, fakat sahaya 3 puan için çıkacaklarını söyledi.. Cantekin , Bu hafta inanılmaz önemli bir hafta. 6 puanlık bir hafta. Şampiyonluğa oynayan bir takımız. O yüzden bizim için çok çok önemli bir hafta.” Şeklinde konuştu.

DAHA DA İYİ OLACAĞIZ

İlerleyen haftalarda daha da olumlu futbol ortaya koyacaklarını dile getiren Cantekin; “Takıma birçok futbolcu katıldı. Yeni bir takımız. Bizim oynadığımız futbol yüzde yüz oynadığımız futbol değil. Futbolumuz günden güne oturuyor. Akdenizspor karşısında ilk yarı sergilediğimiz oyunu, tüm maçların 90 dakikasına yayacağız. Bunu yapabilecek kapasitemizde var. İnşallah ilerleyen haftalarda daha da iyi olacağız.” İfadelerini kullandı.

BU CUMARTESİ SAAT 13.30 DA Mersin BŞBld MESKİ-NEVŞEHİRSPOR MAÇİ OYNANACAK .
NOT: Mersin BŞBld MESKİ Grubun Lideri puan farkı 6