Nevşehirspor pazar günü ilk yarının en zor deplasmanına çıkıyor.  Bölgesel Amatör Lig Beşinci Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Nevşehirspor, ligin 9. Hafta müsabakasında 19 Kasım 2017 Pazar günü saat 14.00´de Hatay temsilcisi Arsuz Karaağaçspor 1967 takımının konuğu olacak.

Nevşehirspor'un Puan kaybına tahammülü yok


Arsuz Karaağaçspor ile deplasmanda oynayacağı maçın son taktik çalışmasını dün yapan Kırmızı-Beyazlı ekibimiz bugün Hatay'ın İskenderun ilçesine bağlı Karaağaç beldesine hareket etti.

Mutlak galibiyet parolası ile Arsuz Karaağaçspor ile oynayacakları müsabakaya çıkacaklarını dile getiren Nevşehirspor teknik direktörü Cüneyt Tiryaki, deplasmanda oynayacakları bu müsabakayı kazanmaktan başka şanslarının olmadığını söyledi.  Tecrübeli teknik adam, oyuncularına sürekli uyarılarda bulunarak büyük, küçük maç demeden geçen hafta farklı kazanılan Azatlıspor maçının devamını getirmelerini istediğini belirtti. Bu hafta çok kritik bir müsabakaya çıkacaklarını hatırlatan Tiryaki, ‘’Galibiyetten başka şansımız yok. Puan kaybedip şampiyonluk yolundaki rakiplerimizi sevindirmenin hiç niyetinde değiliz. Rakibimizi yeneceğiz ve yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz.  Oyuncularım da bunun bilinciyle sahaya çıkacaklar’’ dedi.


Bir maç eksiği ile topladığı 11 puanla ligde 7. sırada bulunan Arsuz Karaağaçspor geçtiğimiz hafta deplasmanda Talasgücü Bld.Spor'u 1-0 yenme başarısı göstermişti. Ekibimiz Nevşehirspor ise ligde 8 haftada topladığı 19 puanla averajla ikinci sırada bulunuyor.

Defansı Çok Sağlam
Arsuz Karaağaçspor İskenderunsporun pilot takımı olarak alt yapısını oluşturuyor. Ve oldukça genç ve yetenekli bir takım olması ile de dikkat çekiyor. En büyük özelliği ise güçlü defansı ve orta sahası. Zira oynadığı 7 maçta kalelerinde sadece 4 gol yediler. 3 golü ise Yozgatspor deplasmanında 3-0 lık skorla gördüler. Hatay İskenderun temsilcisinin defanstaki başarısını forvet hattı için ise söylemek zor. Zira şu ana kadar A.Karaağaçspor oynadığı 7 maçta sadece 4 gol bulabildiler.


Bu zorlu maçta özellikle Buzo'ya gol noktalarında çok iş düşecek aynı şekilde son haftalada ritmini yakalayan Yannik'in uzaktan atacağı şutlarlada gol bulabiliriz. Hafta içinde yapılan idmanlarda takımın genel olarak oldukça moralli oluşuda gözlerden kaçmadı. Bu zorlu müsabakada takımımıza başarılar diliyoruz. Ve mutlak 3 Puan bekliyoruz.

Nevşehirspor Hatay'a Çıkarma Yapacak

Spor Toto bölgesel amatör lig 5. gurupta mücadele eden Nevşehirspor pazar günü deplasmanda oynayacağı Arsuz Karaağaç 1967 müsabakasında taraftarlarımız takımlarını yalnız bırakmayacak.

Yaklaşık 2-3 Otobüs ve araçlarla deplasmana gidecek kırmızı beyazlı taraftar takımlarını bu zorlu maçtada yalnız bırakmayacak. Nevşehir spor teknik direktörü Cüneyt Tiryaki sakat ve cezalı oyuncularımız yok galibiyet almak istiyoruz amacımız ilk yarıda kalan 4.müsabakayı kayıpsız kapatıp devreye iyi sonuçla bitirmek istiyoruz. Belen ve Yozgat müsabakalarında kazara puanlar kaybettik. Amacımız ilk yarıyı kayıpsız atlatarak en iyi sonuçla bitirmek istiyoruz dedi. Nevşehirspor Arsuz deplasmanından sonra Talasspor ile sahasında oynadıktan sonra bay geçirip Adana büyükşehir deplasmanına gidip devreyi Ceyhan maçı ile bitirecek.


Karşılaşmayı Samsun Bölgesinden Faruk Küstül yönetecek.

STAT: Kararağaç Spor Kompleksi Sahası İskenderun/ HATAY
Tarih : 19.11.2017 - Pazar
Saat:14:00


DUYURU
Haydi Nevşehir Deplasmana
Şampiyonluk Yolunda Takımımızı Yine Yalnız Bırakmıyoruz.
19 Kasım Pazar Saat 14:00 Oynayacağımız Arsuz Karaağaç Nevşehırspor Maçına Otobüslerimiz Sabah Saat 07:30 Da Gazi Stadı Önünden Hareket Edecek.‼

Not:Otobüslerimiz ücretsizdir

Öte yandan Arsuz caddelerinde bilbordlarla halkın Nevşehirspor maçına davet edilmesi ve maça konsantrasyonun yüksek olması gözlerden kaçmadı.





Haber: Mustafa Ferveren