Ülke TV de yayımlanan ‘Pergel’ programının moderatörü Adıyamanlı Gazeteci Yazar Nevzat Çiçek, Nevşehir'in Kozaklı ilçesinde Davet ve kardeslik Vakfi tarafından düzenlenen Birlikte Çalisma Kulturu ve Kardeslik Hukuku semineri için ilimize geldi.

Nevşehir'in Termal kaplıcalarıyla ünlü şifa kapısı Kozaklı ilçesi Divaisib Termal Resort Hotel de Davet ve kardeslik Vakfi tarafından düzenlenen Birlikte Çalisma Kulturu ve Kardeslik Hukuku programı için Nevşehir'e gelen ünlü Gazeteci Yazar Nevzat Çiçek, Nevşehir Gündemin adresi www.fibhaber.com a yaptığı açıklamasında;" Böylesi anlamlı bir toplantı için Nevşehir de bulunmaktan dolayı çok mutluyum." dedi.

Çiçek, Nevşehir Kozaklı Kardeşlik Buluşması'nda çözüm sürecini ve kardeşliği konuştuk! 
DAVET ve KARDEŞLİK VAKFI Nevşehir Kozaklı Kardeşlik Buluşması'nda KARDEŞLİĞİ yaşatarak güzel bir etkinliğe imza attı.

Davet ve kardeslik Vakfının buluşması için geldiğimiz Nevşehir'in Kozaklı ilçesinde çok güzel bir ortam emeği geçenlerden Allah razı olsun dedi.

Gazeteci Yazar Nevzat Çiçek, FİB Haber Merkezimize yaptığı açıklamasında Ülkemizin birliği ve dirliği için kader birlikteliği yaptığımız bu vatan topraklarında yüz yıllardır kader birlikteliği yaparak kardeşçe yaşadık. Ülkemiz üzerinde oynanan oyunlar artık amacına ulaşmayacaktır. Çözüm süreciyle halkımız birlik ve beraberlikten yana ayrılmaz bir bütün olduklarını her anlamda göstermiştir. Ve Ülkemiz genelinde halkımız çözüm sürecine tam destek verdiğini her platformda gösterdi gösteriyor dedi.

Divaisib Termal Resort Hotel de düzenlenen programda büyük ilgi gören Nevzat Çiçek, Davet ve kardeslik Vakfi üyeleriyle bir araya gelip şark köşesinde kahve içti hatıra fotoğrafı çektirdi.