1 Aralık 2012 de Nevşehir Nar kasabasından çıktığı evinden bir daha haber alınamayan 15 Mayıs ta  ölü olarak bulunan 13 Yaşındaki Nezen Germiyen’in İstanbul Adli Tıp Kurumunda bulunan cenazesi dün ailesine teslim edildi.


Nevşehir'in Balcın köyü yakınlarındaki boş bir arazide bulunan cesedin Nezen e ait olduğu belirlenince İStanbul Adli Tıp pa kaldırılmış ve bir süredir üzerinde inceleme ve araştırma yapılan Nezen in cenazesi Adli Tıp tan dün Babası Hüseyin Germiyen teslim aldı.Kızının cenazesini teslim alan acılı baba bugün benim için güzel bir gün en azından kızımın cenazesi mezarı belli gidip duamızı edebileceğimiz mezarı olacak.Bugünden itibaren bir an önce kızımı öldüren katil yada katillerin adalete teslim edilmesini sitiyorumm dedi.


NEZEN GERMİYEN'İN CENAZESİ ADLİ TIP KURUMUNDAN ALINARAK NEVŞEHİR'E GÖTÜRÜLDÜ

Nezen Germiyen’in İstanbul Adli Tıp Kurumunda bulunan cenazesi alınarak ailesi tarafından Nevşehir Nar kasabasına getirildi. Nezen Germiyen bugün Nar kasabasında toprağa defin ediliyor.

NEZEN GERMİYEN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI...

Nevşehir in Nar kasabasına getirilen 13 yaşındaki Nezen Germiyen in cenazesi bugün öğle namazına müteakiben Bar mezarlığında toprağa verilecek.

Adli Tıp tan gelecek rapor sonrası Cuma gününe kadar Nezen cinayetin failinin bulunması bekleniyor.