NTSO ÜYELERİNİ HANNOVER FUARINA GÖTÜRECEK…

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası   isteyen üyelerini Avrupa’nın ve Dünya’nın en büyük fuarlarından biri olan Almanya Hannover Ticari Araç ve Ekipmanları  2014 fuarına götürecek. Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’ndan yapılan açıklamaya göre  25 Eylül- 2 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek fuar için katılımcıların 22 Ağustos 2014 tarihine kadar Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’na başvuru yapması gerekiyor.

Konu ile ilgili yazılı bir açıklama yapan NTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, bu yıl 67. si düzenlenen ve sektör fuarcılığı konusunda dünyanın en büyük ve önemli fuarlarından sayılan Hannover Fuarı için yeterli katılım sağlandığı takdirde, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’nın üyelerine fuar ile ilgili organizasyonları sağlayacağını ifade etti.

Parmaksız,  Hannover Fuarı’na yeterli katılımın sağlanması halinde üyelerin yaptığı fuar harcamalarının da yüzde 50’si KOSGEB tarafından sübvanse edilebileceğini belirterek, “Bu fuara katılmak isteyenler 22 Ağustos 2014 tarihine kadar Odamız’a başvurabilecek. Katılımın istenilen düzeyde olması  halinde Odamız tarafından  fuar organizasyonu çalışmaları başlayacak“ şeklinde konuştu.