Seçim bürosunu açılış yapanlar arasında demokrat parti Nevşehir demokrat parti il başkanı Dinçer Akgün. Demokrat parti Nevşehir belediye başkan adayı Mustafa ısınır. Kadın kolları başkanı Ayla kalay. demokrat parti basın sözcüsü menderes kestiren ve demokrat parti il ve ilçe yönetimle beraberinde bağımsız belediye başkan adayı Mustafa Özcivan’la seçim  bürosunun açılışını yaptılar.

Cumhuriyet Halk Partisinden aday adayı olan ancak aday gösterilmeyen Mustafa Özcivan 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde bazı partilerin tekliflerine rağmen bağımsız aday olmakta karar kıldı.

Bağımsız aday olarak Hacıbektaş ilçesi sakinlerinden daha fazla oy alabileceğini düşünen Mustafa Özivan’ı destekleyecekler arasında Demokrat Parti’de yer aldılar.

DP İl Başkanı Dinçer Akgür, Hacıbektaş ilçesinde parti olarak aday çıkarmayacaklarını ve bu ilçede bağımsız olarak belediye başkanlığına aday olan Mustafa Özcivan’ı destekleyeceklerini açıkladı.



DEMOKRAT PARTİ’DEN TÜRBE ZİYARETİ.

Nevşehir demokrat parti  il başkanı Dinçer  Akgün, Nevşehir belediye başkan adayı Mustafa  Isnır, kadın kolları başkanı Ayla Kalay, basın sözcüsü Menderes Kestiren ve demokrat parti il ve ilçe yönetim kurul üyeleriyle birlikte  Hacıbektaş’ı  veli  türbesini  ziyaret  ettiler.

Haber & fotoğraf menderes kestiren