NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Berberler ve Kuaförler Odası Başkanlığı tüm Türkiye’ye örnek bir uygulama yaparak H. Rasim Uzer İş Okulunda eğitim gören kız öğrencilere yönelik özel bir çalışmaya imza attı.

Nevşehir Berber ve Kuaförler Odası üyesi bayan kuaförleri ve beraberlerinde çalışanları Nevşehir Belediyesinin ilimize kazandırdığı Hacı Rasim Uzer İş Okulunda özel eğitim gören kız öğrencilerin ücretsiz saç kesimlerini yaptı, saçlarına fön çekti.

Aralarında Oda yönetim kurulu üyelerinin de yer aldığı Kuaför bayanlar ve çalışanları H. Rasim Uzer İş Okulunda eğitim gören yaklaşık 30 dolayındaki kız çocuğunun saç kesimlerini yaparak, saçlarına fön çekti.

Nevşehir Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Cengiz Taşhan’ın yanı sıra H. Rasim İş Okulu Müdürü Ali Çalık’ın da nezaret ettiği Türkiye’ye örnek uygulamadan son derece memnun kalan özel eğitim gören kız öğrenciler söz konusu uygulamadan dolayı Nevşehir Berber ve Kuaförler Odası Başkanlığına teşekkür ettiler.

Oda Başkanı Cengiz Taşhan, “İlimizde Nevşehir Belediyemizin katkılarıyla özel eğitim gören kızlarımıza bir jest yapalım, ücretsiz olarak saçlarını kesip, fön çekelim ve kendilerini mutlu hissetsinler istedik. Bu çalışmamızda bizlere yardımcı olan İş Okulumuzun Müdürü Sayın Ali Çalık’a ve okulda görev yapan idareci ve öğretmenlerimize de teşekkür ediyoruz” dedi.

H. Rasim Uzer İş Okulu Müdürü Ali Çalık’ta uygulamadan son derece memnuniyet duyduklarını dile getirdi.