Nevşehir Köylerimizin temizliği için önemli bir adım daha gerçekleşti.
  
     İl Genel Meclis Başkanı Süleyman ÖZGÜN’ün yaptığı açıklamalarda; Köylerimizin Evsel ve Katı Atık hizmetinin toplanmasında kullanmak üzere 720,307,48 TL değerinde 4 adet  Ford Cargo 1826 DC  Marka 13+ 1,5 m3 kapasiteli Hidrolik Sıkıştırmalı Çöp Kamyonunun İller Bankası Hibesi ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 01.04.2015 tarihinde İlimize dağıtımının yapıldığını Ayrıca 2015 yılında ise yine İl Özel İdaresi Bütçesinden 1000 adet yeni konteynır ihalesinin gerçekleştirildiğini, konteynırların 800 adedinin İl Özel İdaresi bütçesinden 200 adedinin ise İller Bankası tarafından hibe yoluyla karşılandığını belirtti.
 
    Bu imkanı ilimize kazandıran Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın İdris GÜLLÜCE,Nevşehir Milletvekillerimiz Sayın A.Erdal FERALAN, Sayın Murat GÖKTÜRK. Sayın Ebubekir GİZLİGİDER’e ayrı ayrı teşekkürlerimizi sunarız.
 
    Nevşehir İl Özel İdaresi olarak amacımızın, köylerimizin temizliğini, daha kaliteli ve güzel hizmetleri sunabilmek için modern araç ve gereçlerle vatandaşlarımızın sağlıklı bir ortamda refah ve huzur içerisinde yaşamalarını sağlamaktır.