İstanbul Özkonaklılar Dernek Başkanı Adnan Erin ve eski Dernek Başkanı Ali Yağmur tarafından Mecidiyeköy de bulunan Özkonaklılar Dernek binasında düzenlenen kahvaltıya Avanos Kaymakamı Mustafa ELDİVAN, Kültür ve Turizm İl Müdür Yardımcısı Cengiz Ekici, TKDK Nevşehir İl Koordünatörü Murat Asiltürk, Özkonak Belediye Başkanı İlker YÜREK , Sulusaray Belediye Başkanı Bayram YILMAZ ve Dernek Yönetim kurulu üyeleri katıldı.

İstanbul Özkonaklılar Dernek Başkanı Adnan Erin, Avanos Kaymakamı Mustafa Eldivan ve beraberindeki heyete Dernek çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Oldukça samimi bir atmosferde gerçekleşen kahvaltıda Avanos Kamakamı Eldivan ve Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli de Avanos ve Özkonak konusunda bilgiler aktardı, dernek yönetiminin sorularını cevapladılar.

İstanbul Özkonaklılar Dernek Başkanı Adnan Erin, Avanos ve Özkonak'ta yaşanan güzel gelişmelerden dolayı Kaymakam Eldivan ve Başkan Yürekli'ye teşekkür ederek çalışmalalrında başarılar dilediler.

Kahvaltının son bölümünde TKDK Nevşehir İl Koordünatörü Murat Asiltürk, Dernek yönetimi ve üyelerine yatırım destekleri hakkında bilgi verdi ve yatırım yapmaları için İlimize davet etti.

Avanos Kaymakamı Mustafa Eldivan , Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli ve beraberindeki heyet, Bu güzel organizasyondan dolayı Özkonaklılar Dernek Başkanı Sayın Adnan ERİN'E ve Ali YAĞMUR beye teşekkür ettiler.