NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Sebzeciler, Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Odası başkanlığına aday olan Selim Özmen ve beraberindeki oda yönetimine aday ekip Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Nevşehir Sebzeciler, Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Odası Başkan Vekili ve aynı zamanda önümüzdeki günlerde yapılacak olan oda genel kurulunda başkan adayı olan Selim Özmen, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’e adaylığının hayırlı olması temennisinde bulundu.

Nevşehir’de Türkiye’nin en modern Pazar yerinin ve sebze halinin inşa edilerek faaliyete geçirilmesindeki katkılarından dolayı Başkan Ünver’e ayrıca teşekkür ettiklerini dile getiren Nevşehir Sebzeciler, Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Odası Başkan Adayı Selim Özmen, “Önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek odamızın genel kurulunda aday olduk. Üyelerimize gönül terazinize bizi de koyun ve tartın diyoruz. Allah izin verirde seçilirsek Nevşehir belediyemiz ile birlikte ilimize sektörümüzle ilgili yepyeni projeleri kazandırmayı planlıyoruz” dedi.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Sebzeciler, Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Odası Başkan adayı Selim Özmen ve aday yönetiminin kendisini ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederken, Pazar yerinde önümüzdeki günlerde soğutma ve ısıtma konusundaki problemin ortadan kaldırılacağını söyledi.